E-DERMASTAMP® / DERMAROLLER®

Med alderen bliver huden tyndere. Den ændrer struktur og gendannes langsommere. Dette kan ændres markant gennem en professionel og godkendt eDermastamp® / Dermaroller® behandling.

eDermastamp® / Dermaroller® er især blevet populær, fordi det er hudens egne naturlige funktioner, som sætter ind og giver de fantastiske resultater. Sammenlignet med laserbehandlinger mod ar og rynker er denne behandling 100% fri for bestråling og syrer.

eDermastamp® / Dermaroller® laver små mikroskopiske rene huller i huden. Kroppens reparationsproces sættes hermed i gang og der gendannes ny frisk hud.

Behandlingen foregår i klinikken og er yderst egnet til dig, som ønsker opstramning og genskabt fylde, som vedligehold af huden, til acne-ar, almindelige ar, grove porer, rynker, grå rygerhud og til fedtet hud, da talgproduktionen bliver nedsat. Selv til sart hud er denne behandlingsform yderst givende, fordi huden bliver tykkere.

Som supplement til den professionelle eDermastmamp® behandling, kan du med fordel starte op hjemme, ved at behandle det valgte område med Dermaroller® Home Care, og derved forberede huden bedst muligt, til at modtage den kliniske behandling.

Dermaroller® Home Care er en lille rulle med ultratynde nåle, der rulles blidt hen over huden, og som har vist sig at have en revolutionerende effekt, blandt andet på cellefornyelse.

> Læs mere om eDermastamp® / Dermaroller® behandlingen og se priser