E-DERMASTAMP® / DERMAROLLER® - NATURLIG ANTI-AGE BEHANDLING

revolutionerende e-dermastamp® / Dermaroller® -behandling

Behandlingen foregår i klinikken i Århus og er yderst egnet til dig, som ønsker opstramning og genskabt fylde, som vedligehold af huden, til acne-ar, almindelige ar, grove porer, rynker, grå rygerhud og til fedtet hud, da talgproduktionen bliver nedsat. Selv til sart hud er denne behandlingsform yderst givende, fordi huden bliver tykkere.

Behandlings forløbet

Konsultation 

Konsultationen på klinikken i Århus er meget vigtig inden eDermastamp® / Dermaroller® behandlingen. Her vil vi tale om dine forventninger, om din hud er egnet til eDermastamp® / Dermaroller behandlingen samt om kontraindikationer.

Inden behandlingen

Vi starter med at oprette en journal, tage billeder af din hud, og gennemgå det patientoplysningsskema, du udfyldte under konsultationen. Bedøvelsescreme lægges på den afsprittede hudoverflade. I de 30 minutter cremen skal virke, gennemgår vi sammen eDermastamp® / Dermaroller® behandlingsforløbet.

Selve behandlingen

Fine små nåle stampes ned i den bedøvede hudoverflade. Dybden kan variere efter området – dybden kan variere efter området. Der stampes i hyaluronsyren, hvilket stimulerer hudcellerne uden at ødelægge dem, og gør huden blød og tilfører volumen og struktur. Cellerne provokeres til hurtigere vækst og omdannes til hornceller, hvilke danner det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblastcellerne til at danne mere kolagen, som er den primære struktur i bindevævet. Jo flere kollagenfibre, desto mere fast og ensartet hudoverflade.

Efter behandlingen

Huden vil føles varm og svie og se ud som en moderat solforbrænding de første 2 dage. Huden vil føles tykkere, strammere og meget mere tør de efterfølgende dage. Ved behandling af acne-ar, kan der forekomme lette hævelser og væskeansamlinger i huden. Der forekommer sjældent sår.


Priser