Kunstige Negle i århus

Mejane – eksklusive kunstige negle i Århus 

Få lavet dine kunstige negle hos den bedste. Mejane er dobbelt Danmarksmester i franske negle og Nail Art – og ligger nr. 13 på verdensranglisten. Uanset om du vælger akryl negle eller gele negle er du altid sikker på at få et topprofessionelt resultat.

Kun 10 pct. af alle kvinder er i stand til selv af få lange negle, der ikke knækker eller flækker, men næsten alle ville ønske de kunne. Hos Mejane kan vi hjælpe de resterende 90 pct. med at få smukke og naturtro kunstige negle.

Hvad enten du foretrækker et neutralt look, elegante franske negle, eller vild dekoration, så kan vi skabe det hos Mejane – De flotteste kunstige negle i Århus.


Priser - kunstige negle


CND Negle

CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure, pedicure.

Mejane er uddannet i CND systemet, og er "Education Ambassador". CND systemet består af et meget grundigt uddannelsessystem og unikke produktlinjer.

Tillige er CND det mest vindende mærke både ved DM og VM.

Om du foretrækker gele negle eller acryl negle er op til smag og behag. Det ene system er ikke bedre end det andet eller mere holdbart. Det afhænger af teknikkerens dygtighed – og hos mejane er du sikret det bedste resultat.