Mineralogie – 100 % mineral-makeup

Makeup-kollektionen er en direkte afspejling af engagementet og lysten til at tilbyde den mest alsidige og glamourøse makeupserie af absolut bedste kvalitet og dækkeevne.

100 % rene mineraler med SPF 26
Mineralogie hylder den naturlige oprindelse bag makeup-produkterne og er fremstillet på 100 % mineraler. Indeholder ikke talkum, stivelse, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfumestoffer. Produkterne er designet med din sundhed og skønhed i tankerne.
 
100 % engagement for en grøn linje
Mineralogie prioriterer miljøet. Følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Emballagen er øko-venlig, og er fra genbrugspapir, og der printes med soyablæk for at skåne miljøet. Mineralogie fortsætter med at udvide virksomhedens grønne initiativer. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.
 
100 % naturligt resultat
Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød. Mineralogie makeup vil fremhæve din naturlige skønhed.
 
100 % sundt for huden
Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden. Kan f.eks. bruges direkte på åbne sår og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Mineralogie har markedets højste faktor med SPF 26, som beskytter mod solens skadelige stråler og mindsker fine linjer og rynker.
 
Mineralogie har flere fordele

  • Føles let og naturlig på huden. 
  • Et dækkende naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød. 
  • For optimalt resultat skal der anvendes børster/pensler specielt fremstillet til mineral-makeup. 
  • Indeholder IKKE parabener, talkum, stivelse, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfumestoffer. 
  • Anvender kun de bedste ingredienser af høj kvalitet. 
  • Super dækkeevne og bruges af professionelle makeup-artister, også til TV.

Kun det bedste er godt nok
Mineralogie bruger kun de bedste ingredienser kombineret med markedets højeste faktor og konkurrencedygtige priser.