Permanent makeup

Træt af uens øjenbryn? Eller af lip-liner, der forsvinder, hver gang du spiser noget? Så kan permanent makeup være noget for dig.

Permanent makeup kan være løsningen på mange problemer. Har du fx kontaktlinser, dyrker du meget sport eller er du allergisk over for almindelig makeup? Så kom ind til Mejane og få en snak om, hvordan du kan blive forskønnet med permanent makeup.

Bryn

Permanent makeup på brynene er for dem, der måske ikke har så mange hår eller hvor brynet er uens. Kort fortalt er behandlingen således, at den ønskede form på brynet først tegnes op og derefter fyldes der ud med permanent makeup. Varighed ca. tre timer.

Læber

Med permanent makeup på læberne kan du til hver en tid blot gribe en lip-gloss, og så er du klar til at suse ud af døren. Læberne bliver her tegnet op nøjagtig som du ellers selv ville gøre det med en blyant. Varighed ca. en time.

Liner

En permanent streg omkring øjet er specielt velegnet for dem, som ikke har så tætte vipper, eller som blot er trætte af udtværet eyeliner eller en streg som kun holder en halv dag. Stregen her tegnes op som en almindelig eye-liner. Varighed ca. to timer, afhængig af om det er både foroven og neden under øjet.

> Se før/efter eksempler på Permanent Makeup


Priser

Bryn

LÆBER

LINER